8.6 C
София

Samsung Galaxy Fold 2 вероятно ще дойде със стилус

Най-четени

Първият сгъваем телефон на Samsung вече е достъпен на повечето глобални пазари, но компанията работи усилено по неговото надграждане, като Samsung Galaxy Fold 2, който очакваме да бъде представен през 2020 г., може да идва с познатия стилус S-pen.

Подобно на новите модели от серията Galaxy Note, Galaxy Fold 2 може да дойде със стилус, който да оптимизира допълнително комфорта и ефективността на сгъваемия екран.

Информацията идва от защитен патент на Samsung, забелязан от портара LetsGoDigital, който е подаден още през април тази година – когато Samsung изтегли първоначалните разработки на Galaxy Fold за коригиране, след като бяха засечени проблеми с дисплея на първоначалната версия.

Според патента, голямата иновация тук ще бъде фактът, че ще можете да използвате стилуса върху извития елемент на екрана, докато устройството се сгъва.

Патентът изглежда е за технология, която ще позволи на стилуса да работи върху дисплея, без значение в дали телефона е в сгъната или разгъната позиция.

Не очакваме скоро някакви подробности или информация за Galaxy Fold 2, но изглежда Samsung са запазили различни патенти, заедно с технологията за сгъваем екран, и изглежда компанията експериментира в стремежа си да постигне възможно най-добра функционалност и атрактивност на авангардния смартфон.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Ревю на рутера TP-Link Archer C64: клас AC1200 с гигабитови портове

Брандът TP-Link отдавна е добре позната на нашия пазар, което не е изненадващо, тъй като компанията е един от най-големите производители на мрежово оборудване....

Подобни новини