Управлението на САЩ по патенти и търговски марки (USPTO) добави в своята база данни информация за смартфоните Samsung Galaxy J3 Star и Galaxy J7 Star, анонсът на които се очаква през месеците май-юни тази година.

Двата телефона са от ниския ценови клас и имат пластмасов корпус, подобно на моделите от 2017 година, но могат да се похвалят и с NFC модул, с който стават съвместими с платежните системи Android Pay и Samsung Pay.

Някои експерти са на мнение, че приставката Star вместо допълнението (2018) показва, че новите смартфони Samsung Galaxy J3 Star и Galaxy J7 Star ще имат по-големи екрани при същите габаритни размери. Това означава, че най-вероятно ще се използват безрамкови екрани със съотношение на страните 18,5:9, точно както е при Galaxy A8 (2018), Galaxy S8 и Galaxy Note 8. Очаква се новите мобилни устройства да имат USB Type-C порт.

Засега няма по-подробна техническа информация за новите смартфони Samsung Galaxy J3 Star и Galaxy J7 Star, но те са важни за южнокорейската компания, понеже тяхното търсене в някои европейски страни и отделни региони, е голямо. Официалният анонс на новите мобилни устройства се очаква след около 3 месеца.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
радоИво Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Иво
Иво

Докато се сетят от Samsung да изкарат по-евтини модели с такива дисплеи 18:9 с по малки рамки от Huawei ще са продали стотици милиони такива като Mate 10 lite и Honor 7X който е само 150 паунда в Алиекспрес и се сцепват от поръчки което лесно се вижда.

радо
радо

съгласен съм, изкараха А8 дето кърти с цена, а Mate 10 lite и Honor 7X са ем по евтини ем по добри