Samsung Galaxy M20 с 6,13-инчов дисплей бе сертифициран от FCC

0
1625
Новото устройство ще бъде един от представителите на нова серия смартфони на Samsung. Телефонът ще има двойна камера и мощна батерия.

Samsung подготвя излизането на новата серия смартфони с име Galaxy M. Нейните първи представители ще бъдат смартфоните Samsung Galaxy M10 и Galaxy M20. В края на миналата година Samsung Galaxy M10 получи сертификат от федералната комисия по комуникациите на САЩ (FCC), а сега същият сертификат бе издаден и на Galaxy M20.

Почти цялата площ на предния панел е заета от 6,14-инчовия сензорен дисплей с капкообразен прорез в горната част. Основната камера на новия смартфон е двойна с резолюция 13 и 5 мегапиксела. Резолюцията на предната камера е 8 мегапиксела. Интересно е, че в корпуса с дебелина едва 8,8 мм е поставена литиевойонната батерия EB-BG580ABN. Според тази информация, капацитетът на тази батерия са впечатляващите 5000 mAh. Регулаторът каза, че се поддържат Bluetooth 5.0 и Wi-Fi (2,4 GHz).

Преди време Samsung Galaxy M20 се появи в няколко популярни бенчмаркове едновременно. Благодарение на тях стана известно, че смартфонът ще се базира на чипа Samsung Exynos 7885, но не се изключва да бъде поставен и по-съвременният процесор Exynos 7904. Устройството ще работи под управлението на операционната система Android 8.1 Oreo. Ще има две версии на Galaxy M20: с 3 GB оперативна памет и 32 или 64 GB флаш-диск. Ще се предлагат телефони с два цвята на корпуса: син и тъмносив.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за