Смартфонът Samsung Galaxy Note 8 все още не се продава, но много редакции и блогъри получиха по един екземпляр.

Не е изключение и популярният видеоблогър JerryRigEverything, който качи в своя YouTube канал клип, в който показва на какви изпитания подлага новия южнокорейски флагман Samsung Galaxy Note 8.

В самото начало ентусиастът се опитва да надраска смартфона и от двете страни. Уви, неуспешно. Това означава, че новият безрамков смартфон не може да се надраска от монети или ключове и други подобни предмети. Очевидно е, че са използвани материали с много високо качество.

Дактилоскопичният модул на Samsung Galaxy Note 8 не е много устойчив на драскотини, но без проблем продължава бързо и точно да разпознава пръстовите отпечатъци.

Тъстът на нагряване с газова запалка може да се каже, че е успешен и не остават никакви следи както върху предния, така и върху задния панел. Но при по-дълго нагряване, върху AMOLED екрана се появява жълто петно, което после не изчезва.

Здравината на корпуса на на новия флагман на Samsung е перфектна: въпреки усилията си, блогърът не успя да огъне смартфона или да го деформира.

При опит телефонът да бъде сгънат на две, той леко се огъва, но след това си връща предишното положение. Блогърът не постави оценка за здравината на корпуса, но явно Samsung Galaxy Note 8 е един от най-здравите смартфони на пазара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари