Samsung Galaxy Precedent – Android-смартфон за $ 150

0
23

Както стана известно, компанията Samsung скоро ще анонсира бюджетния смартфон Samsung Galaxy Precedent. Очевидно устройството не е получило името си случайно – цената, на която ще се продава то, ще бъде безпрецедентно ниска.

Смартфонът Samsung Galaxy Precedent, обозначаван също и с индекса SCH-M828C, е изпълнен във форм фактор на безклавиатурен моноблок. Той работи под управлението на операционната система Android 2.2 Froyo и е оборудван с процесор с тактова честота 800 MHz, 3,2-инчов сензорен дисплей с резолюция 320 х 480 пиксела, 2-мегапикселова камера на задния панел, безжични модули Wi-Fi 802.11b/g/n и Bluetooth 3.0, GPS приемник, както и 384 мегабайта вградена памет, чийто капацитет може да бъде увеличен чрез използването на карти с памет във формат microSD (до 32 GB).

Смартфонът Samsung Galaxy Precedent ще се разпространява от мобилния оператор Tracfone, но ще може да бъде закупен и от веригата магазини Walmart. Продажната цена на новия продукт на южнокорейската компания е само $ 150.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за