Според изтеклата към днешен ден информация, дисплеят на Galaxy S10 най-вероятно ще заема целия преден панел на смартфона и дори няма да има място за говорителя за разговори.

За да може това да бъде смартфон, който наистина няма рамки около екрана, Samsung Electronics е разработил дисплей от нов вид. Новият дисплей започва да излъчва звук при контакт с ухото.

Новата технология за костна проводимост излъчва звука през екрана на устройството и вече готова да се използва в масовото производство. Според уеб-портала ETNews, тя ще се използва в новия флагман. Всъщност, това бе потвърдено и от Samsung, който представи прототип на новия смартфон. Това стана по време на изложението Society of the Information Display (SID) 2018.

Досега бяха правени многобройни опити за използването на подобна технология в смартфоните. Един от първите, използвал нещо подобно, бе компанията Xiaomi. Но тя се принуди да спре използването на тази технология поради редица нейни несъвършенства.

ETNews прогнозира, че ако Samsung наистина успее да премахне рамките от всички страни на дисплея, то неговият диагонал ще нарасне минимум до 6,2 инча. В този случай производителят може и да се откаже от Plus версията в полза на малко по-големия Galaxy X.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари