Двойната камера в смартфона осигурява 2х оптично увеличение без загуба на качеството, както и ефекта боке с размиване на задния фон.

Huawei P20 Pro бе първият в света смартфон с тройна камера. Той поддържа 5х оптичен зум без загуба на качеството и осигурява най-добрите засега фотографии при ниска осветеност. Днес уеб-порталът WCCFtech съобщи, че Galaxy S10 може да има четворна камера.

Ако това се окаже истина, на задния панел на Samsung Galaxy S10 ще може да видим четири обектива едновременно. Теоретично, те дават възможност за постигането на 7х зум без загуба на качеството. По този начин, новият телефон може да изпревари Huawei P20 Pro и другите флагмански смартфони по качеството на снимките. Всички се питат, как би изглеждал подобен телефон.

Идеята съвсем не е нелепа. Неотдавна специалистите на лабораторията DxOMark Image Labs заявиха, че съвсем скоро ще започната продажбите на смартфони с четворни камери. DxOMark е известна със своите задълбочени тестове на камерите на смартфоните. Може би тази прогноза ще се сбъдне с излизането на Samsung Galaxy S10. Предполага се, че южнокорейската корпорация в момента тества прототипа на новото устройство и обмисля, дали наистина да представи на пазара смартфон с четворна камера.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
0 Отговори на коментарите
6 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
6 Автори на коментарите
Последния самурайDaveak47ИмеMartin Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
assa
assa

само в мечтите ви

Martin
Martin

Четворната камера ще e на Note10.

Име
Име

като ножчетата в Gillette – от 2 станаха 3, 4 и накрая 5

ak47
ak47

надявам се от самсунг да не направят тая грешка/простотия.

Dave
Dave

Мъка, вчера някой ревеше че не му трябвали 3 камери а хората вече минават на 4. Сигурно ще се гръмне, дано.

Последния самурай
Последния самурай

Нов съм в бостана ,но мечтите са големи. …. и нека бъдат 6 (за камерите става въпрос)