Започваме да чуваме все повече и повече за това, което можем да очакваме от бъдещите флагмани на Samsung Galaxy S11, като течовете за тях започната още от февруари тази година, а през уикенда се появиха някои нови детайли.

Започваме от теч на потребитeля @evleaks или Evan Blass – може би най-последователно и добре информирания човек, който редовно разкрива информация за разработките на Samsung. От него разбираме, че компанията и тази година ще пусна три Salaxy S телефона с размери на екрана 6,4 инча, 6,7 инча и 6,9 инча.

Това е съществено надграждане в размерите на екрана предвид 5,8-инчовия Galaxy S10e, 6,1-инчовия Galaxy S10 и 6,4-инчовия Galaxy S10 Plus. Съвсем логично новите телефони определено ще заемат повече място в джоба или чантата ви, в сравнение, с това което сме свиквали от Galaxy S.

Да сравняваме размерите на новите флагмани сравнение с Galaxy S10 серията обаче е некоректно – Blass казва, че и трите телефона получават извити ръбове, така изглежда плоският панел на Galaxy S10e си отива.

5G и 108MP камери

Според Blass, който обикновено прави достоверни прогнози, по-малките два телефона ще се предлагат във варианти с 5G и LTE/4G. Най-големият модел Plus, ако бъде наречен така, ще се предлага само с 5G версия.

Отново се говори за прогнозните дати на официалното представяне – според мнозина големия ден ще бъде 18 февруари, макар че все още няма никакви доказателства, които да подкрепят тези очаквания.

Също така този уикенд, XDA Developers споменаха и да очакваме камери с резолюция от 108MP, тъй като в приложението за камера на Samsung Galaxy, е забелязан режим с максимална резолюция, именно 108MP, и най-вероятно причината за него е именно сериозен ъпгрейд в камерата на Galaxy S11.

Както знаем, Samsung вече патентова сензор за камера с такава резолюция, като бяха последвани и от редица други производителите на смартфони, като към момента Xiaomi дори разполагат с реални модели с такива камери.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари