Samsung Galaxy S11+ ще разполага с 5000mAh батерия?

1
540

От GalaxyClub са се натъкнали на снимка, предполагаемо показваща батерията, която Samsung ще използва в Galaxy S11+. Както ще видите сами на снимката, капацитетът ще е голям – 5000mAh.

Батерията със сигурност ще предлага един ден живот на батерията при пълноценно използване. Това се очаква да е и най-голямата батерия в телефоните от серията S11.

В S10 бе използвана батерия с капацитет от 3400mAh и тя беше напълно достатъчна. Plus моделът беше с по-голяма 4000mAh батерия. И при двата варианта след ден употреба оставаше около 20% от батерията.

Нуждата от още по-голяма батерия е породена от по-големия дисплей, който очакваме. Въпреки това, трябва да можем да се насладим на поне 2-3 часа повече ползване на устройството. Всичко ще стане ясно при тестовете след премиерата на телефона.

Очакваме Galaxy S11+ да има 6.9-инчов дисплей с честота на опресняване от 120 или 90 херца и QHD резолюция. Определено ще има нужда от повече енергия. Това обяснява скока от 1000mAh между поколенията.

Тук може да прочетете дали увеличаването на честотата на опресняване ще донесе реален ефект за потребителя. А тук ще откриете още интересни неща, които очакваме от новата серия телефони на Samsung – дизайн, хардуер, камера и така нататък.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
gdgd
gdgd

„Батерията със сигурност ще предлага един ден живот на батерията…“
Не стои добре така написано. Аз бих го коригирал.
*И после ми изтрийте коментара. 😉