Samsung Galaxy S7 със Snapdragon 820 неправилно записва видео

0
105
Както е известно, смартфоните Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge се предлагат в две модификации: с осемядрения процесор Exynos 8890 или четириядрения Snapdragon 820. Версията с чипа на Qualcomm се продава само в САЩ и Китай, след като във всички други региони са достъпни модели с процесорите, които са собствено производство на южнокорейската компания. Собствениците на Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge със Snapdragon 820 съобщават, че при запис на забавен кадър, видео камерата пропуска някои кадри. Радостното в случая е, че подобен проблем се наблюдава и в устройствата с чиповете Exynos, но там проблема е много по-малко изразен.

Американският оператор T-Mobile пусна актуализация на софтуера за Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge, което трябва да коригира посочения проблем, но потребителите не забелязват никакви промени и все още съобщават за пропускане на кадри в режим на забавено видео заснемане.

Собствениците на Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge с процесора на Qualcomm трябва да се надяват, че в най-скоро време проблемът ще бъде оправен.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари