Продажбите на смартфона Samsung Galaxy S9+ в САЩ и Европа започват на 16 март. А само преди няколко часа, бързодействието на версията на новия Galaxy S9+ за американския пазар бе сравнено с неговия главен и засега единствен съперник Apple iPhone X.

YouTube потребителят с никнейм EverythingApplePro сравни бързодействието на смартфоните Samsung Galaxy S9+ и Apple iPhone X, но не в синтетичните тестове, а в реални условия. За тази цел на двете устройства едновременно са стартирани еднакви приложения. Проведени са два различни теста. При първия, програмите се стартират от вградената памет на смартфона, а при втория – от оперативната памет на устройството. Да си припомним, че iPhone X разполага с 3 GB оперативна памет, а Samsung Galaxy S9+ има 6 GB.

При стартирането на приложенията от флаш диска, iPhone X е по-бърз и е приключил тестовете за 2 минути и 55 секунди. Galaxy S9 е по-бавен с време 3 минути и 4 секунди. Но на втория етап южнокорейския телефон показва време 44 секунди, а флагманът на Apple – 1 минута и 10 секунди.

Тестващият подчертава, че общото време на двата теста при Samsung Galaxy S9 е 3 минути и 48 секунди, докато на Apple iPhone X е 4 минути и 48 секунди. Тоест, Galaxy S9 е по-бърз. Важно е да отбележим, че е тествана американската версия на южнокорейския флагман с процесор Qualcomm Snapdragon 845.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
13 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари