Samsung Galaxy S9 ще получи чипа SD 845, 4 GB оперативна памет, Android Oreo и скенер в дисплея

1
1924

Основна особеност на флагманите през 2017 година е това, те са оборудвани с най-малко 6 GB оперативна памет, а Samsung Galaxy S9 може да дебютира само с 4 GB оперативна памет.

За това, че флагманът на Samsung от следващата година ще бъде пуснат във версии с 4 GB оперативна памет показват новите слухове. Става въпрос за Galaxy S9 и Galaxy S9+.

Устройствата трябва да получат процесора SD 845, който компанията Qualcomm ще предостави на южнокорейския гигант с ексклузивни права. Флагманите на Samsung ще бъдат първите, които ще започнат да използват този чип.

От данните на тестерите на Galaxy S9 в бенчмарк стана известно, че смартфонът ще работи под управлението на операционната система Android 8.0 Oreo с потребителския интерфейс Samsung Experience UI 9.0.

На разположение също е 64 GB вградена памет (това се отнася за базовия модел), „безкраен“ дисплей със съотношение на страните 18.5:9 и съотношение на страните QHD+ (2960 х 1440 пиксела). Също така в дисплея се твърди, че ще бъде интегриран четец на пръстовите отпечатъци.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари