Samsung SCH-W689 – bada-смартфон с два дисплея и Dual SIM

0
39

Южнокорейската компания Samsung е един от най-големите производители на мобилни телефони, така че може да си позволи да пуска на пазара експериментални модели. Такъв апарат е и смартфонът Samsung SCH-W689.

Samsung SCH-W689 може без преувеличение да се нарече уникално устройство. То е изпълнено във форм фактор на сгъваем телефон и работи под управлението на операционната система bada 1.1. Такава комбинация се използва за първи път в продуктите на южнокорейския производител. Нещо повече: новият продукт поддържа едновременна работа на две SIM карти – нещо, което досега не се срещаше в нито един смартфон с bada.

Спецификациите на смартфона Samsung SCH-W689 включват поддръжка на мрежи от стандартите GSM и CDMA /EVDO Rev. A, 3,0-инчов външен сензорен дисплей с резолюция 320 х 480 пиксела, 3,2-инчов вътрешен сензорен дисплей с резолюция 320 х 480 пиксела, 3,2-мегапикселова камера, процесор с тактова честота 455 MHz, безжични модули Wi-Fi 802.11b/g/n и Bluetooth 3.0, GPS приемник, слот за карти с памет във формат microSD и акумулаторна батерия с капацитет 1 500 mAh.

Очаква се смартфонът Samsung SCH-W689 да се появи в продажба в най-близко бъдеще. Ориентировъчната му цена засега остава неизвестна, но тя очевидно няма да бъде висока.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за