Тази година на пазара излязоха голям брой безрамкови смартфони, много от тях с двойни камери. От няколко месеца в уеб-пространството се появяват слухове, че японската компания Sharp разработва свой съвършено безрамков смартфон, който ще направи революция на пазара на мобилни устройства.

Днес в официалния акаунт на компанията в социалната мрежа Weibo се появи тийзърно изображение, което показва интересен безрамков смартфон.

На изображението се вижда, че смартфонът на Sharp има съвършено безрамков дисплей, който заема цялата предна площ. Над телефона е поставен надписа „Бъди оригинален“, която явно намеква, че този телефон ще бъде уникален, понеже на пазара все още няма нито едно мобилно устройство без никакви рамки и от четирите страни.

Ако Sharp наистина е успял да създаде абсолютно безрамков дисплей, възниква съвсем логичния въпрос, къде са предната камера, говорителя и сензорите? Засега няма отговор на този въпрос и всичко ще стане ясно по време на официалния анонс на този смартфон, който е планиран да се състои до края на тази година.

Още тази пролет генералният директор на Sharp Mobile Ло Чуншен открито заяви, че неговата компания до края на декември ще представи смартфон, който ще промени понятията в този сектор. Навярно става дума именно за показаният днес телефон.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари