Схемата за даване на имена на Apple смартфоните тази година може да бъде променена. Според създалата се вече традиция, след iPhone 5 бе анонсиран моделът iPhone 5s, а след iPhone 6 излезе iPhone 6s. Според тази логика, сега трябва да бъде представен iPhone 7s, но според вътрешна информация, тази година всичко е променено.

Очакваше се, че новият флагман ще се нарича iPhone 8. По този начин Apple иска да подчертае, че тази година ще излезе не просто модифициран смартфон, а радикално нов модел, сериозно различаващ се от своите предшественици. В новата версия се очакват по-голям дисплей и нова функционалност.

Уеб-порталът SlashLeaks съобщи, че новият флагман на Apple може и да не носи името iPhone 8, а да се нарича „iPhone Decade Edition„. Цитира се изказването на един от производителите на аксесоари за iPhone. Пазарните анализатори признават, че в това има логика.

Apple вече използва приставката Edition в име на своя продукция. Това бе смарт часовникът Apple Watch Edition, направен от злато или бяла керамика. Тази пролет японският ресурс Mac Otakara съобщи, че бъдещият смартфон на Apple ще се нарича „iPhone Edition“.

Както и да се нарича новият смартфон, неговият анонс се очаква този септември.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
dsad
dsad

KMZNM ?