За това че Sony ще промени дизайна на своите смартфони, се говори от половин година. Но представените по време на CES 2018 модели Xperia XA2 и Xperia XA2 Ultra не предложиха почти нищо ново във външния вид.

Кулминацията на дизайнерската мисъл се очаква да станат флагманите Xperia XZ2 и Xperia XZ2 Pro, които японската компания ще покаже по време на събитието MWC 2018, започващо в края на тази седмица в Барселона

За да възбуди интереса на потребителите към новите мобилни устройства, Sony в своите официални страници на социалните мрежи публикува видеотийзър, посветен на презентацията по време на изложението.

Всички специализирани уеб издания се питат, какво искат да кажат създателите на този клип. Може би новите флагмани ще имат извити дисплеи? Или става дума за извит заден панел? Но ако наистина става дума само за това, то явно усилията на дизайнерите са били недостатъчни, за да говорим за съвсем нов външен вид.

Но Япония винаги държи на думата си и ако един от топ-мениджърите на Sony е казал, че дизайнът ще бъде променен, то така и ще стане. Сега остава да изчакваме началото на голямото изложение MWC 2018 в Барселона, за да разберем, дали новите смартфони изглеждат по-различно.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!