Sony Mobile подаде нова заявка пред европейското патентно ведомство, за да запази марката CinemaWide. Тя попада в клас 9 от продуктите, който обикновено се отнася до таблети, смартфони, дисплеи и приложения. Въпреки общата класификация, имаме доста добра представа за какво може да бъде тази търговска марка.

Подаването е направено на 4 февруари, така че вероятно Sony ще пусне на пазара 21:9 ултра широк дисплей за смартфони, рекламиран като CinemaWide. Предишните слухове твърдят, че предстоящият Sony Xperia XZ4 ще има този по-висок дисплей с резолюция от 3360 x 1440 пиксела и диагонален размер на екрана от 6.5 инча.

Sony Xperia XZ4 може да бъде обявен по време на MWC 2019 на 25 февруари, който ще се проведе по-късно този месец в Барселона, Испания. Смята се, че телефонът разполага с тройна камера с 52MP сензор за изображения, използвайки f / 1.6 обектив с 16MP телефото камера и 0.3MP ToF сензор.

Xperia XZ4 може да има 6GB оперативна памет и 128GB вградена памет. Междувременно, очаква се още флагманът да има вътрешна батерия с капацитет 4,400 mAh, както и най-новият Qualcomm Snapdragon 855 CPU. Ако Sony трябва да го обяви на MWC, слуховете сочат към много по-късна премиера едва през това лято.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за