Sony най-накрая ще промени дизайна на своите смартфони

2
88
Sony XZ1 & XZ1 Compact

През 2017 г. много производители кардинално промениха външния вид на своите смартфони — нови дизайнерски идеи бяха въведени дори и от Samsung и Apple. И само корпорацията Sony остава вярна на OmniBalance стила, заради което апаратите й по отношение на „екстериора“ не са се променяли в продължение на минимум четири години. Въпреки това, промяната в това отношение може да бъде направена в началото на 2018 година.

Както е известно, своите ключови продукти Sony представя два пъти в годината: през февруари на изложението MWC в Барселона и през септември на берлинския IFA. Според слуховете, по време на MWC 2018, японският електронен гигант ще представи първия смартфон, създаден в съответствие с новата Mirai концепция.

Как ще изглежда устройството и какви характеристики ще притежава все още не е известно, но може да се предположи, че апаратът ще получи безрамков дисплей със съотношение на страните 18:9. Подобни екрани в последно време се използват от всички брандове — от лидерите на пазара до малко известните китайски фирми.

Остава само да се надяваме, че с прехода към новия вектор на развитие на дизайна на своята мобилна компания за електроника, Sony няма да прекрати производството на смартфони, подобни на Xperia XZ1 Compact. Защото в наши дни вече е много трудно да се намери компактен апарат с Android операционната система, съдържащ флагмански хардуер.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Навуходоносор
Навуходоносор

Най-накрая! Време е , стига само вътрешно да променят нещата външният вид продава.

ak47
ak47

най-накрая..