Sony представи смартфона Xperia C4, подходящ за любителите на автопортрети

0
19

Компанията Sony Mobile Communications анонсира смартфона Xperia C4, особено подходящ за любителите на селфи. Новият модел ще замени предишния Xperia C3.

Sony Xperia C4 е оборудван с предна камера с резолюция 5 мегапиксела и широкоъгълен 25 милиметров обектив, фотосензор Sony Exmor R и светодиодна фотосветкавица с мека светлина. Основната камера има резолюция 13 мегапиксела и също разполага с фотосветкавица. Налични са най-различни режими на фотографиране, включително и възможност за наслагване на лицето на друг човек върху собственото.

Смартфонът е оборудван с 5,5-инчов дисплей с резолюция 1920х1080 пиксела и IPS матрица, и се базира на системата-върху-чипа MediaTek MTK6752 с осем процесорни ядра, работещи с тактова честота 1,7 GHz. Налични са 2 GB оперативна памет, 16 GB флаш-диск и слот за външни microSD карти с максимален обем до 128 GB. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 2600 mAh, достатъчен за непрекъсната работа в продължение на 8 часа в режим възпроизвеждане на видео. Устройството работи под управлението на операционната система Android 5.0 и поддържа работата със съвременните 4G LTE мобилни мрежи.

Засега няма официална информация за цената на смартфона Sony Xperia C4.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за