Флагманският Sony Xperia XZ2 Premium бе анонсиран през месец април тази година.

Смартфонът е оборудван с 5,8-инчов дисплей с резолюция 3840х2160 пиксела. Той разполага с 6 GB оперативна памет. Но по-важната особеност е двойната камера с резолюция 19+12 мегапиксела. Чувствителността на тази камера е рекордна.

Именно това казва Sony със своя най-нов рекламен клип. Представителите на компанията ни напомнят, че Xperia XZ2 Premium многократно превишава възможностите на човешкото око.

Хората виждат изображенията с чувствителност около 1600 ISO единици. Но чувствителността на флагмана е ISO 12800. А ако става дума за обикновените снимки на неподвижни изображения, то чувствителността на Xperia XZ2 Premium е 4 пъти по-висока – 51200 ISO единици.

За да изпъкнат тези възможности, Sony показва видеоклип на заснети видеа в условия със слаба и дори лоша осветеност на сцената. При избор за гледане на клипа на цял екран се виждат много повече особености.

В новия флагман на Sony се използва оптичния модул Motion Eye Dual, включващ чернобял и цветен сензори. Процесорът за обработка на изображенията е новият AUBE. Специалистите на Sony са уверени, че заснетият материал ще изглежда не по-зле от заснетото с помощта на огледален фотоапарат съдържание.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари