Sony работи над 6,44-инчов таблетфон

0
44

Първият Samsung Galaxy Note с невероятно големия си (за 2011 г.) 5,3-инчов дисплей зададе модата на огромните матрици в смартфоните. Тази година топ моделите на почти всички производители ще притежават 5-инчови екрани, година по-рано за „флагмански“ се считаше диагонал от 4,6-4,8 инча, а преди две години – 4,3 инча.

Експериментите продължават. Миналата година се появи 5,5-инчовият Samsung Galaxy Note II. В началото на 2013 г. бе анонсиран Huawei Ascend Mate с 6,1-инчов дисплей. Според слуховете, матрицата в Galaxy Note III ще бъде още по-голяма – 6,3 инча.

Но се оказва, че и това не е предел.

На един от китайските hi-tech сайтове бе публикувано изображение на предния панел на, както се предполага, нов таблетфон на Sony. Съобщава се, че размерът на екрана на това устройство ще е рекордно голям – 6,44 инча. Резолюцията, разбира се, ще бъде Full HD.

Никакви други подробности, за съжаление, не се разкриват. Напълно е вероятно този панел да е предназначен само за някой от прототипите на Sony, а е възможно и наистина компанията да иска да впечатли всички с най-големия модел в този клас. Не е изключено да видим огромното устройство на предстоящото изложение MWC 2013.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари