Sony ще лиши популярни модели от Jelly Bean

0
21

Компания Sony е взела решение кои модели няма да бъдат обновени до ОС Android 4.1 Jelly Bean. Това са смартфоните: Xperia U, Miro, Sola, Tipo Dual и Tipo, които ще продължат да работят на Android Ice Cream Sandwich. Следва да се отбележи, че Miro и Tipo са оборудвани с процесори, които работят на честота 800 MHz, другите устройства от списъка притежават по-производителни процесори.

Sony Xperia T, TX и V – това са щастливците, които първи ще получат новата версия на операционната система. Те ще бъдат актуализирани през февруари-март следващата година. След тях, към края на март, ще бъдат обновени апаратите Xperia P, J, и Go. И последни ще бъдат зарадвани собствениците на Xperia S, SL, Ion и Acro S. Така поне се съобщава на официалния блог на компания Sony.

Малко преди това производителят обяви, че неотдавна анонсираните смартфони Xperia E и E Dual също ще се сдобият с ОС Android 4.1 Jelly Bean. Те трябва да постъпят в продажба през първото тримесечие на следващата година. Припомняме, че в началото на този месец Sony Mobile Germany съобщи и цената на устройствата, която ще бъде за Xperia E 159 евро, а моделът с две SIM-карти ще струва 169 евро.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари