Sony Ericsson анонсира два функционални телефона с фирмен интерфейс

0
30

В последно време Sony Ericsson активно използва платформата Android, но не забравя и традиционните мобилни телефони под управлението на собствена ОС. Днес компанията представи няколко интересни решения от този вид: Mix Walkman и txt pro. Любопитното тук е, че по интерфейс и външен вид новите мобилни апарати много приличат на наскоро анонсираните Xperia mini и Xperia mini pro, но те не са смартфони.

И двата апарата са оборудвани с 3-инчови дисплеи с резолюция от 400х240 точки, 3.2-мегапикселова камера, FM-приемник, слот за карти памет microSD и могат да работят в GSM мрежата. Поддръжка на 3G за съжаление няма. Mix Walkman има размери от 95,8 х52,8х14,3 мм, тежи 88 грама и разполага с напълно функционален музикален плейър с поддръжка на TrackID, Bluetooth и 3.5-мм аудио-жак. Между другото, в телефона присъства и Wi-Fi модул за връзка с интернет.

txt pro е аналогичен по характеристики и софтуерни възможности, но има по-големи размери, поради наличието на хардуерна QWERTY-клавиатура (93х52х17 мм, 100 грама). От Sony Ericsson не съобщават дали ще се използва в новите телефони оригиналния потребителски интерфейс с икони в ъглите на екрана, разработен по-рано за Android-смартфоните с малък дисплей. За цените на новите мобилни устройства все няма информация, но ние знаем, че ще бъдат пуснати в продажба през третото тримесечие на тази година.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари