Sony Ericsson анонсира смартфона neo V

0
28

Компанията Sony Ericsson анонсира смартфона neo V и обеща да актуализира цялата серия Xperia до Android 2.3.4 още през 2011 година. Що се отнася до новото устройство, то почти не се различава от съществуващия модел Sony Ericsson neo. Новите моменти в него са 5-мегапикселовата камера, заменила 8-мегапикселовата в модела neo, и предварително инсталираната версия на операционната система Android 2.3.4.

Смартфонът е оборудван с 3,7-инчов дисплей с резолюция 480 х 854 пиксела, процесор Qualcomm Snapdragon MSM8255 с тактова честота 1 GHz, 320 MB вградена памет, слот за карти с памет във формат microSD, безжични модули Bluetooth и Wi-Fi, GPS приемник, 3,5-милиметров аудио жак и акумулаторна батерия с капацитет 1 500 mAh.

Размерите на Sony Ericsson neo V са 116 х 57 х 13 милиметра, а теглото му е 126 грама. Времето за автономна работа на апарата в режим на разговор достига 7 часа, а в режим на готовност – 18 дни. Смартфонът ще се появи в търговската мрежа през четвъртото тримесечие на текущата година. Производителят не съобщи данни за ориентировъчната цена на устройството, но не се очаква тя да не надхвърля 350 евро.

Считано от месец октомври моделите Xperia, пуснати в продажба през 2011 година, ще получат нов фирмуеър, който ще бъде тясно интегриран с Facebook. Благодарение на функцията 3D Sweep Panorama смартфоните ще могат да правят панорамни снимки. При свързване на устройството към 3D телевизор и извеждане на снимките на екрана потребителят ще вижда триизмерен образ.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за