fbpx
-3.6 C
София

Sony Ericsson ще достави обновление за смартфоните Xperia

Най-четени

Ако сте притежател на модел смартфон в серията Xperia на Sony Ericsson, тогава вероятно ще се радвате да чуете, че скоро ще получите обновление за операционната си система. Компанията обяви в официалния си блог, че обновлението за Android 2.3.4, което стана достъпно за скандинавските държави миналия месец, ще бъде доставено за потребителите и в останалите страни по света.

Обновлението на Gingerbread ще предостави много повече функции, които досега не бяха достъпни в смартфоните Xperia. Освен, че ще поправи някои грешки в системата, новия софтуер ще ви осигури достъп и до Google Talk с услугата Video Chat за тези модели, които разполагат с предна камера за видео разговори.

Android 2.3.4 ще донесе и някои нови функции на Facebook за Xperia, 3D Sweep Panorama, 16x видео зуум, съвместимост със Sony Ericsson Livedock, въвеждане с жестове, WiFi DLNA и Screen Capture. Смартфоните, които ще получат обновлението са Xperia arc, Xperia PLAY, Xperia neo, Xperia mini, Xperia mini pro, Xperia pro, Xperia ray, Xperia active, Xperia neo, Xperia neo V, Xperia arc S и Sony Ericsson Live с Walkman.

Както обикновено, обновлеието може да пристигне по различно време за различните държави и потребители. Преди да инсталирате Android 2.3.4, обаче, направете бекъп файлове на най-важните в смартфона ви поради съображения за сигурност.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини