Sony Ericsson Xperia arc S – смартфон с 3D-заснемане

0
17

Компанията Sony Ericsson анонсира новия смартфон Sony Ericsson Xperia arc S, който се очаква да се появи на пазара през четвъртото тримесечие на 2011 година. Моделът е създаден на базата на Sony Ericsson Xperia arc, но е снабден с подобрен процесор, честотата на който е 1.4 GHz и с новата технология за 3D-панорамно заснемане взета от Sony.

Апаратът е оборудван с голям диагонал на дисплея 4,2 инча и мощна 8-мегапикселова камера с Exmor R сензор. Наличието на HDMI интерфейс позволява свързването на телефона към телевизор за разглеждане на изображенията на голям екран. За съхранение на данните е осигурена 320 MB вътрешна памет, а в комплекта на апарата присъства една microSD карта с капацитет от 8 GB.

Sony Ericsson Xperia arc S поддържа WiFi и Bluetooth, както и DLNA стандарта за безжичен обмен на файлове и технологията aGPS за навигация. Устройството работи под управлението на операционната система Android 2.3.4 Gingerbread и осигурява достъп до магазина за приложения Android Market.

Xperia arc S – това е най-бързият и мощен представител на семейството Xperia ™ в момента, ясно демонстриращ предимствата на нашата гама от смартфони“ – каза Nikolaus Scheurer, шеф на отдела по продуктов маркетинг на компанията Sony Ericsson.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за