Sony подготвя обновяване на своите смартфони от серията Premium, главната отличителна черта на които е 4К-дисплея. В мрежата се появи потвърждение на ключовите характеристики на Xperia XZ2 Premium, който може да бъде представен през втората половина на годината.

Така, според данните от потребителския профил на сайта на Sony, публикувани от китайските източници, моделът H8188 ще получи дисплей с резолюция от 4360 х 2160 точки (18:9) и Android 9.0.

Спомнете си, че през миналата година именно Sony първа предостави на своите купувачи новата Android 8.0 Орео (очевидно, за работа в областта на LDAC интеграцията в стоковия Android). Съдейки по всичко, така ще бъде и тази година, а условно Xperia XZ2 Premium може да стане първият смартфон с предварително инсталирания Android P.

Освен това, новият 4К HDR-флагман трябва да получи чипсета Snapdragon 845, 6 GB RAM и двойна камера, която бе показана на MWC 2018 при снимане в условия на изключително ниска осветеност. Конкретната дата за премиерата не е трудно да се предвиди: Sony ще покаже устройството си през септември в Берлин на IFA 2018. До тогава още ще чуваме за Xperia XZ2 Premium.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари