Stabil-i Case – най-простият начин да снимаме добро видео с телефона

0
26

Съвременните смартфони вече имат достатъчно добри възможности за снимане на видео. Въпреки това, винаги можем да кажем кога едно клипче в интернет е заснето с камера и кога с телефон, тъй като второто устройство е доста по-нестабилно и, следователно, често води до не особено гладка и приятна картина. Една фирма се опитва да промени това с продукта си Stabil-i Case.

Stabili-i Case е един от последните, най-прости и най-евтини стабилизатори за телефони, създаден специално за два модела iPhone – iPhone 4 и iPhone 4S. Джаджата използва принципа на контратежестта, за да държи телефона стабилен и в същото време разполага с подвижна дръжка, която не позволява на движенията на ръцете ни да се предават на тялото на телефона.

За разлика от повечето подобни стабилизатори обаче този е и калъф (както си личи от самото му име). Когато не се използва, той се прегъва така, че обгръща телефона и, според създателите му, го прави малко по-тежък – цялото устройство тежи около 35% от тежестта на телефона. Това не е много, но със сигурност ще се отрази на компактността на iPhone.

Компанията – Dynamo Innovations Group – е предвидила и приставка за закрепяне на устройството към триножник – за още по-стабилно снимане. В момента от Dynamo се опитват да съберат пари за финансирането на проекта си в сайта Kickstarter. Ако успеят, Stabil-i Case ще бъде пуснат на пазара на цена от около $33.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари