Strike: новият руски бранд за евтини телефони

7
1047

Руската компания „Нова линия“ представи бранда мобилни телефони Strike. С тази търговска марка ще бъдат произвеждани съвсем опростени мобилни телефони с бутони от най-ниския ценови сегмент.

Портфолиото Strike включва класически модели за ежедневно използване, телефони с мощни акумулаторни батерии, устройства за възрастни хора с големи бутони, едър шрифт и опростена функционалност. Телефоните за възрастни са направени с необичаен и запомнящ се дизайн. Има  защитени модели и мобилни устройства със силен говорител.

Генералния директор на „Нова Линия“ каза пред медиите:

„Компанията „нова линия“ от 20 години работи на руския пазар. Ние успешно създадохме и развихме бранда BQ, който вече е в топ-5 на най-популярните смартфони в Русия. Днес, ние се радваме да представим нашият нов бранд Strike. Всичките Strike устройства са телефони с най-ниската възможна цена. Основната мисия на бранда е мобилната връзка да стане колкото е възможно по-достъпна“.

Мобилните телефони Strike ще се продават в различните офлайн и онлайн магазини на Руската Федерация. Засега няма информация за експорт на новите мобилни устройства.

Има и твърде необичайни модели. Така например, Strike F10 е обявен като „телефон от 90-те години“, но с камера и два слота за SIM карти, цветен екран и акумулаторна батерия с капацитет 3600 mAh. Цената на това устройство е 2290 рубли или около $35.

Под бранда Strike вече са излезли шест мобилни устройства с цена от 899 до 2690 рубли (от $13 до $42).

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
3 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Линух нема вируси :-)
Линух нема вируси :-)

Два месеца с големи мъки изкарах със смартфон и отново съм с Нокия 230. Родих се отново! Мога само да отбележа,че няма по-смотана и неподредена,нелогична и бъгава ОС от Андроид(телефона е с 9). Симбиан на Нокията е светлинни години пред това извращение на здравия разум!! ….Телефоните с бутони имат бъдеще!!

Тео
Тео

За телефоните с бутони не знам дали ще има бъдеще, но за теб пич няма със сигурност!!!

Линух нема вируси :-)
Линух нема вируси :-)

Бъдещето това съм аз(моето виждане)! Просто ви трябва повечко време да го разберете!!

pix3l
pix3l

За ползването на смартфон се иска определено ниво на интелект. За момента не съществува модерна технология, която да направи смартфоните използваеми от хора с ниво на интелект под тази граница. В един момент, може би, ще измислят такъв интерфейс, с който може да работи дори маймуна – тогава ще дойде и твоето време да работиш със смартфон.

спиро ракията
спиро ракията

то само с разговори нестава .кат ми трябва информация примерно за даден имейл или стока влизам в сайта им или в пощата си и готово имам я.с тия бутони си все едно си в Сибир и чакаш да дойде лятото.руски изгъзици за бедняците извън масква..Нокия има дест пъти по хубави модели!!!

Чип за зеле
Чип за зеле

За руски бранд дизайнът не е лош, а много хора си ползват телефона само за разговори, на тях смартфона им е излишен, купуват го само от табиетлък.

Мирослав
Мирослав

Лаптопа им е над 10кг., а този телефон е като единичка тухла . Кой ще ти вземе този боклук?
Руските блядове са светлинни години назад в технологиите. Китайците ще им направят изкуствено дишане!