Strike: новият руски бранд за евтини телефони

7
1542

Руската компания „Нова линия“ представи бранда мобилни телефони Strike. С тази търговска марка ще бъдат произвеждани съвсем опростени мобилни телефони с бутони от най-ниския ценови сегмент.

Портфолиото Strike включва класически модели за ежедневно използване, телефони с мощни акумулаторни батерии, устройства за възрастни хора с големи бутони, едър шрифт и опростена функционалност. Телефоните за възрастни са направени с необичаен и запомнящ се дизайн. Има  защитени модели и мобилни устройства със силен говорител.

Генералния директор на „Нова Линия“ каза пред медиите:

„Компанията „нова линия“ от 20 години работи на руския пазар. Ние успешно създадохме и развихме бранда BQ, който вече е в топ-5 на най-популярните смартфони в Русия. Днес, ние се радваме да представим нашият нов бранд Strike. Всичките Strike устройства са телефони с най-ниската възможна цена. Основната мисия на бранда е мобилната връзка да стане колкото е възможно по-достъпна“.

Мобилните телефони Strike ще се продават в различните офлайн и онлайн магазини на Руската Федерация. Засега няма информация за експорт на новите мобилни устройства.

Има и твърде необичайни модели. Така например, Strike F10 е обявен като „телефон от 90-те години“, но с камера и два слота за SIM карти, цветен екран и акумулаторна батерия с капацитет 3600 mAh. Цената на това устройство е 2290 рубли или около $35.

Под бранда Strike вече са излезли шест мобилни устройства с цена от 899 до 2690 рубли (от $13 до $42).

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
7 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари