Surface Phone не е мъртъв, а се преработва за евентуална премиера през 2019 г. Нов доклад, публикуван днес, показва, че Microsoft има три проекта Surface с кодово име Libra (Surface Go), Carmel (Surface Pro 6) и Andromeda. Първото устройство, таблет от 400 долара, направено да се конкурира с Apple iPad, бе представено миналата седмица. Andromeda е сгъваемото устройство, което се определя като дългоочаквания Surface Phone. Няколко изтекли рендъра, показващи, че устройството прилича точно на инженерните семпли, показани от Microsoft, развълнуваха всички. След това обаче, Andromeda, което се очакваше да стартира преди края на годината, внезапно беше спряно в началото на този месец.

Добрата новина е, че проектът не беше убит. Въпреки това, в доклада се цитират няколко източника, които заявяват, че Microsoft обновява хардуера и софтуера за сгъваемото устройство. Макар че Microsoft характеризира Andromeda като „готова да промени пазара“, очевидно устройството не беше достатъчно завладяващо в оригиналната му визия, за да го пусне компанията. Историята почти звучи като повторение на Surface Mini, което беше отменено от Microsoft малко преди производството да започне през 2014 година. Това стана, защото Microsoft смяташе, че таблетът няма да се продава в своя сегмент от пазара на таблети.

Първата възможна дата за пускане в обращение на преработената Andromeda ще бъде края на 2019 г., според тези източници от Microsoft. Не само, че ще трябва да бъде преработен, но промененият Surface Phone ще трябва да премине през вътрешните прегледи и процеса на одобрение отново.

Така не бива да очакваме скорошно развитие. Въпреки че сгъваемият Surface Phone изглежда жив и здрав, той няма да бъде пуснат, докато Microsoft не усети, че има шанс да предизвика поне известен интерес и успех с пускането му.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
4 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Are be
Are be

Ше ме фанат за топчетата мс никога повече техен телефон за една торба пари

Ташко мъдев
Ташко мъдев

Тва като АйШит… Много пари за слаб и прехвален „революционен“ продукт.

Стив Работа
Стив Работа

Да не ти заби андроида кат написа айшит

Аноним
Аноним

Хахаха. Тия Микромеки НАИСТИНА не знаят с какво да се захванат.
Спират проекти, уволняват специалисти, после ги стартират наново, обявяват го по медиите, после ги спират пак , преустройват отдели , пак ги преустройват, обявяват нови проекти , спират като нерентабилни наскоро пуснатите проекти за да ги рестартират наново след няколко мвсеца ………. С две думи WTF ?

baroky
baroky

С други думи: проз, по-проз, най-проз, милиционер софт

dinoas
dinoas

Никога повече микрософт , освен луиндолс за пц нищо друго

baroky
baroky

Пак много мегдан си им дал. Да си купиш pc и да му сложиш най-големия троян правен някога е прахосване на средства…..
Троян 10, Милиционер 10…..