TAG Heuer представи нов смарт часовник с цена $2000

2
558

Швейцарският производител на часовници от премиум клас TAG Heuer анонсира смарт часовника Connected Modular 45, който струва почти два пъти повече от който и да е флагмански смартфон.

Connected Modular 45 е част от серията Golf Edition, в която са включени устройства за голф играчи. По този начин TAG Heuer се опитва да привлече нова аудитория, която може да си позволи закупуването на толкова скъп интелигентен часовник.

Часовниците Golf Edition не се различават значително от модела смарт часовници TAG Heuer, излязъл на пазара преди две години. Устройството е оборудвано с 1,39-инчов дисплей с резолюция 400х400 пиксела, защитен със сапфирно стъкло. Налични са 512 MB оперативна памет, GPS и NFC сензори. Смарт часовникът Connected Modular 45 „Golf Edition“ работи под управлението на операционната система Google Wear OS. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 410 mAh, достатъчна за 25 часа непрекъсната работа.

Обновен е дизайнът на новия смарт часовник. В пръстена около дисплея е гравиран надписа Golf Edition. Каишката е с бял цвят, с втъкани зелени нишки, за да се получи съответствие с голф тематиката. В новия часовник е инсталирано специално голф приложение, предназначено за пресмятане и запомняне на резултата, за водене на статистика на точките и дистанциите.

Смарт часовникът Connected Modular 45 „Golf Edition“ вече се продава при цена за базовата конфигурация $1850.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Макарон
Макарон

Каква ли е разликата между скъп часовник и скъп смартфон?

Сивия вълк
Сивия вълк

Със сигорност можеш и бес двете.