TAPS е стикер, който позволява да работите с ръкавици върху всеки тъчскрийн дисплей

0
391

Зимата наближава и за мнозина от нас това означава студено време и ръкавици. Проблемът при тях обаче е, че най-честно няма да може да работите с вашето мобилно устройство и това налага най-напред да ги свалите, за да отговорите на обаждане или изобщо да ползвате екрана.

За щастие, TAPS Sticker обещава да промени това.

Както подсказва името му, TAPS е стикер, който превръща обикновените ръкавици в „тъчскрийн ръкавици“, с които може да работите с телефона си. Стикерите са изработени от устойчив полиуретан, който е издръжлив и лесно се закрепя за повечето повърхности. Поддържа се и Touch ID технологията.

Стикерът не може да се изтърка или надраска и е доста тънък, така че не променя профила на телефона. Дори продължителната работа с ръкавици няма да го повреди. Помислено е и за сигурността и стикерът може да се използва само с пръстови отпечатък на собственика, който се регистрира.

В момента TAPS Sticker е хит в Kickstarter, където при търсени около 6000 долара кампанията събра 3000 долара само за два дни. Скромната сума от 8 долара ви дава пакет с четири стикера. Компанията зад джаджата обещава, че ще достави първите поръчки още през декември.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за