Tomtop предлага с 51% намаление 3-осовия стабилизатор Hohem iSteady Mobile+

0
336

Електроните стабилизатори за смартфони и екшън камери стават все по-достъпни за масовия потребител. Интернет магазинът Tomtop предлага с голямо намаление бюджетния портативен 3-осов гимбал iSteady Mobile+ на компанията Hohem, специализирана в производството на качествени стабилизатори за смартфони, екшън и професионални камери.

Hohem iSteady Mobile+ е стабилизиращ 3-осов джобен гимбал, в който могат да се поставят смартфони и други мобилни устройства с ширина от 58 до 89 милиметра. и тегло до 280 грама Разполага с ефективна и бърза система за погасяне на всякакви вибрации и разклащания. Може да регулира зума в iPhone и някои смартфони на Samsung и Huawei. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 3600 mAh, достатъчна за 12 часа автономна работа. Зареждането на батерията става за 3,5 часа. Устройство може да работи в температурния диапазон от -10 до +45 градуса по Целзий.

На малкия пулт за управление са разположени зум бутонът, като и превключвателят за избор на стабилизацията. До бутона за избора на режимите е гравирано изображение, подсказващо, какво точно върши всеки режим.

 

 

  • Портативният електронен стабилизатор Hohem iSteady Mobile+ може да бъде закупен оттук
  • Цена: $78,99
  • Отстъпката е в размер на 51%, а складът се намира в Китай. Броят на предлаганите ръчни електронни стабилизатори е ограничен

 


Платено съобщение

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за