Trim: нов китайски смартфон на достъпна цена

1
14

В Интернет-магазина Chinavasion започнаха продажбите на новия смартфон с интересното име Trim. Думата е позната като технология за подобряване скоростта на работа на SSD дисковете, но тук става дума за доста добър смартфон.

Trim е базиран на системата-върху-чипа MT6582 с татктова честота 1,3 GHz и разполага с 1 GB оперативна памет, 8 GB флаш-диск, като постоянната памет може да бъде разширена чрез microSD/SDHC флаш-карти. Комуникаторът разполага с основна 5 мегапикселна и предна 2 мегапикселна уеб-камери.

Смартфонът работи под управлението на операционната система  Android 4.2, поддържа работа с 2G и 3G мрежите, както и безжична връзка чрез 802.11b/g/n WiFi, GPS и Bluetooth. Устройството е оборудвано с акумулаторна батерия с капацитет 2500 mAh, достатъчен за непрекъсната работа в режим на разговор 5 часа и до 100 часа в режим на готовност.

Дисплеят на смартфона Trim е сензорен, с размер на диагонала 5 инча и резолюция 1280х720 пиксела, като се поддържа 5-точков Multi-touch. Смартфонът поддържа едновременната работа на 2 SIM карти, от които едната е стандартна, а другата – Micro SIM, Комуникаторът разполага с датчик за ускорение, датчик за осветеността, G-сензор и датчик за приближаване. Размерите на устройството са 142x73x10 милиметра при тегло 166 грама.

Цената на смартфона Trim е $143,94.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари