Анонсът на флагманите Huawei Mate 10 и Mate 10 Pro се състоя съвсем скоро, като и двата флагмана имат безрамкови екрани и най-съвременен хардуер. Продажбите на новите устройства трябва да започнат преди две седмици, но много технологични медии получиха по един смартфон и започнаха да тестват.

Авторитетната немска организация TUV Rheinland, известна с тестовете си на различни зарядни, направи свои проверки на новите телефони и стигна до интересен извод.

Смартфоните Huawei Mate 10 и Mate 10 Pro разполагат с технологията за бързо зареждане SuperCharge, с която зареждането на 4000 mAh батерия за 30 минути се зарежда до 58% от своя капацитет. Специалистите на TUV Rheinland направиха подробни тестове на фирмената технология за зареждане при различни условия и при екстремални температури.

По време на тестовете, над 10 000 пъти са включвани кабели от различни производители. След анализа на резултатите от тестовете експертите обявиха, че и двата флагмана на Huawei са най-безопасните смартфони на пазара, по отношение на зареждането. TUV Rheinland официално обяви, че зареждането SuperCharge е първото в света безопасно бързо зареждане, от всичко, предложено на пазара.

TUV Rheinland дори издаде а компанията Huawei своя специален сертификат за най-безопасната в света технология за безопасно зареждане. Именно това е преимуществото на смартфоните Huawei Mate 10, с което не може да се похвали дори и iPhone X.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари