uTorrent Remote Beta излезе в Windows Phone Store

3
11

Потребителите на мобилната операционна система Windows Phone вече ще могат да се използват торент клиента uTorrent чрез своите телефони. Това става възможно след излизането на uTorrent Remote Beta в Windows Phone Store, съобщи Phonearena.com.

Това не е пълноценна версия на uTorrent, а приложение за дистанционен достъп до истинската програма, която функционира на домашния компютър на потребителите. Чрез мобилния телефон потребителите ще могат да дават команди за сваляне и изтриване на торенти и магнитни линкове, но работата реално ще се изпълнява другаде. Причина за липсата на пълноценна версия е нежеланието за допускане на програми, които подпомагат пиратството в магазина за приложения на Windows Phone. По същия начин стои въпросът с торентите и в iOS. Използването им там е възможно само с дистанционни приложения.

Сред популярните мобилни операционни системи само Android разполага с пълноценни възможности за работа с торенти.

Разбира се, потребителите на iOS и Windows Phone трябва да са щастливи, че имат възможност, макар и частична, за работа с торенти.

Приложението uTorrent Remote Beta вече може да бъде изтеглено от Windows Phone Store. Предлага се безплатно и изисква версия 7.5 или по-нова на операционната система.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
0 Автори на коментарите
danchobgpedroGalin Todorov Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
danchobg
danchobg

Идеално.

pedro
pedro

То пък много има какво да правиш с файловете даже и да можеше да теглиш торенти. Приложенията си имат изолирано пространство за файловете и каквото изтеглиш може да се ползва само от същата програма. Така или иначе, единствено можеш да теглиш музика и картинки, софтуер няма начин.
Дистанционното си е достатъчно добра екстра. Ако искаш да ти се теглят на телефона, можеш да си настроиш компютъра да ги даунлоудва в някоя папка синхронизирана със SkyDrive или DropBox. Оттам си ги достъпваш през телефона.

Galin Todorov
Galin Todorov

Цитат:


Причина за липсата на пълноценна версия е нежеланието за допускане на програми, които подпомагат пиратството в магазина за приложения на Windows Phone.


Кога ли МС ще осъзнаят, че това не прави системата им потребителски ориентирана. Като нямат торент клиенти, андроида имат 😀