Wearcom – джинси, които ни позволяват да управляваме телефона си, докато е в джоба

3
18

Не ви ли се иска да не трябваше да вадим смартфоните си от джоба всеки път, когато някой ни звънне? По-вероятно – не. Все пак обаче изглежда има такива хора. Това са таргет потребителите на една компания базирана в Сан Франциско на име Alphyn Industries. Последният им продукт са джинси наречени DELTA415 Wearcom, които ни позволяват да управляваме смартфоните си, докато са вътре в джоба ни.

Първата част от името на джинсите не е случайна – фирмата се вдъхновила от дизайна на пилотската униформа G-suit, която ползва подобни на вид джобове. Джобът в Wearcom има прозрачен полимерен слой, през който смартфонът се вижда и може да бъде управляван. Когато телефонът не ни трябва, просто покриваме прозрачния джоб с джинсовия му „капак“ и никой дори няма да разбере, че джинсите ни са „специални“.

В джоба има и дупка, през която да промушите слушалките и да слушате музика или да говорите без изобщо да вадите смартфона си. От Alphyn Industries твърдят, че джобът ще побере всеки телефон с размери 3 х 5 инча, включително всички видове iPhone и модели с Android, които се вписват в тези размери.

Макар на пръв поглед да изглеждат смешни или поне продукт, който биха харесали само най-запалените фенове на джаджите, джинсите имат и някаква практическа стойност. Така, например, те биха били много удобни за ползване от някого, който прекарва много време на велосипеда, както и за хора, които работят в прашна или опасна среда. Компанията доставя джинсите навсякъде по света на цена от $160.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари