Will.i.am пуска аксесоар за iPhone, който подобрява камерата му

0
27

Фронтменът на Black Eyed Peas Will.i.am отдавна е доказал, че е вещ в технологиите. Освен, че работи като творчески директор в Intel и бе признат за първия музикант, който е пуснал песен от Марс, Will.i.am сега е готов да щурмува и пазара за аксесоари за смартфони. Той е подготвил аксесоар за iPhone на име i.am+.

Аксесоарът представлява приставка, която увеличава способностите на осем-мегапикселовата камера на смартфона. С i.am+ iPhone може да снима с 14 мегапиксела. Аксесоарът е снабден със собствени сензор и светкавица, които, според музиканта, ще подобрят чистотата и резолюцията на изображенията и ще превърнат iPhone в „гениален модел“.

Разбира се, както знаем, по-големият брой мегапиксели не означава непременно по-добро изображение, а Will.i.am не ни казва нищо по-конкретно за технологията, на която е базиран i.am+, така че да преценим дали ефектът му е реалистичен.

Както и да е, Will.i.am, чието истинско име е Уилям Джеймс Адамс, така или иначе е твърдо решен да атакува тази пазарна ниша. Изглежда i.am+ ще е само първият продукт от цяла серия аксесоари, която ще бъде представена на 28 ноември в Лондон. Тогава ще бъде обявена и цената, на която ще се продава продуктът.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари