Windows 10 Mobile показва броя пропуснати сигнали на позвъняване

2
36

Операционната система Windows 10 Mobile с всяко поредно обновяване все по-вече започва да прилича на завършен продукт. Програмистите довършват различните функционалности на новата ОС, подобряват нейния интерфейс и добавят нови възможности. Уеб-порталът WMPU съобщи за нова функция в Windows 10 Mobile, който навярно ще се хареса на много потребители.

 

Ако пропуснете телефонно позвъняване, новата операционна система ще покаже не само кой е звънял и по кое време, а и броя сигнали, прозвучали, преди отсрещната страна да затвори телефона, без да дочака вашия отговор. Малка функция, която засега е трудно да кажем, доколко полезна ще се окаже. но Microsoft явно счита, че това ще се хареса на потребителите.

Това нововъведение бе забелязано в излязлата неотдавна компилация Windows 10 Mobile 10572.

Според Гейбриъл Аул, в началото на тази седмица трябва да излезе нова версия на мобилната операционна система, която ще може да се инсталира, без да се налага преди това връщане към Windows Phone 8.1.

Новата функционалност в операционната система Windows 10 Mobile не е нещо голямо и сложно, но предизвика бурен интерес сред потребителите, много от които считат новата възможност за полезна, понеже дава информация, за това, колко дълго са ти звънели.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари