Windows 10 Mobile ще излезе през ноември тази година

0
27

Днес официално излезе новата операционна система Windows 10 за персонални компютри и таблети, но много потребители се интересуват как и кога ще стане обновяването до тази версия и за смартфоните. Ръководителят на отделите Windows и Surface за Южна Америка Антъни Дохъти (Anthony Doherty) каза, че официалното излизане на Windows 10 Mobile трябва да стане към месец ноември тази година. Става дума за местния пазар, a в другите региони, като САЩ и Европа, това трябва да стане малко по-рано.

 

Антъни Дохърти успокои феновете, като каза, че уволнението на голям брой служители от мобилния отдел на Microsoft по никакъв начин няма да се отрази на предстоящото излизане на Windows 10 Mobile, както и на разработваните в момента онлайн-услуги за други платформи. Той увери всички, че корпорацията ще продължи да създава онлайн-услуги за различни екосистеми.

Той допълни, че стратегията на универсалните приложения разкрива големи възможности за мобилните устройства. Той обърна внимание на функционалността Continuum, с помощта на която е възможно да се започне конкретна работа на мобилно устройство и да се продължи на персонален компютър. Според Дохъти, тази възможност ще е достъпна в устройствата от висок клас и може да бъде добавена в комплект с допълнителни аксесоари.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари