WP8 ще поддържа приложения с вградена система за плащания

0
32

Разработчиците на приложения за Windows Phone, които биха желали да вградят в продуктите си система за плащане, ще могат да го направят в осмата версия на мобилната платформа. За съжаление, опцията е валидна само за последната версия, което означава, че потребителите и разработчиците за Windows Phone 7.8 няма да могат да се възползват от нея.

Тези, които имат намерение да интегрират подобна система в приложенията си, трябва да обяснят в детайли всичко за техния продукт, включително търговски партньори, цена, тип и поддържани езици. Трябва, разбира се, и да предоставят на Microsoft името на продукта, придружено от негово изображение и описание.

Причината, поради която Windows Phone 7.8 няма да поддържа подобни приложения вероятно се корени във факта, че едва с WP8 Microsoft ще анонсират новата си услуга тип дигитален портфейл, която ще бъде използвана именно при интегрирани в приложенията плащания.

Освен такива приложения, WP8 ще поддържа и други интересни услуги и технологии, сред които Комуникация в близко поле (NFC), многоядрени процесори и разширяваща се памет. Новата версия на платформата, освен това, ще използва и нов стартов екран с нови цветови схеми и плочки, чиито размери могат да се променят. Първите телефони с тази операционна система трябва да се появят през есента.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари