WSJ: Samsung работи върху свръхсекретен смартфон

7
1358
Wall Street Journal съобщи, че Samsung тайно, при особено голяма секретност, разработва нов смартфон с уникални технически характеристики.

Според тази информация, кодовото име на новото мобилно устройство е Beyond X. Това е фаблет с размер на диагонала 6,7 инча, който поддържа работата с 5G мобилните мрежи и има цели шест камери. Основната камера е четворна със различен тип фотосензори. Предната камера е двойна. Именно камерата е гордостта на този смартфон. Wall Street Journal цитира вътрешни източници на информация, според които Beyond X прави впечатляващи снимки.

Уеб изданието допълва, че сгъваемият смартфон, който Samsung възнамерява да предложи на пазара през 2019 година, ще носи името Samsung Flex или Samsung Galaxy Flex. Освен това WSJ съобщи, че през месец февруари ще представи новата серия смартфони Galaxy S10, една от особеностите на които е възможността за безжично зареждане на други мобилни устройства. Тази технология за първи път представи Huawei в свия флагмански модел Mate 20 Pro, който може да се използва като безжична зарядна станция.

През 2019 година се навършват 10 години от излизането на S серията смартфони на Samsung и компанията възнамерява да отбележи юбилея с новия суперфлагман Beyond X.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
2 Отговори на коментарите
6 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
6 Автори на коментарите
ПенчоДигърdonkojoКкк Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Палуестиниец
Палуестиниец

Много секретен този телефон. даже нарочно го наричат телефон, а то се оказва, че е таблет.

don
don

xaxaxaxa…

Ккк
Ккк

Ако беше Мегасекретен нямаше да се знае с колко камери ще бъде!

kojo
kojo

Цялата секретност е в него.. Вместо да направя нормален телефон около 5-инча. Те ми правят цял телевизор.. Таблети колкото искаш има.. :Д

Пенчо
Пенчо

Разгледай пазара, няма читави таблети в момента, така че нека направят още 1 да и ма избор. Едвали ще е добър но поне да опитат.

Дигър
Дигър

По добре Samsung фаблет от iPhone лайномет.

Пенчо
Пенчо

Дано само да има UFS3 че тоя ботълнек на сториджа на съвремените телефони е голяма мъка вече.