Xiaomi обяви кога ще се състои презентацията на MIUI 12 и Xiaomi Mi 10 Youth Edition

0
1753

Следващият понеделник, на 27 април, компанията Xiaomi ще проведе в Китай своята поредна голяма презентация (разбира се онлайн). Компанията допълва, че централно място в това събитие ще заеме новият смартфон Xiaomi 10 Mi Youth Edition, както и следващата ключова версия MIUI 12 на фирмения потребителски интерфейс на Xiaomi.

Финалната версия на фирмената среда MIUI 12 се очаква да излезе през месец декември тази година. В началото на април бе публикуван списък на смартфоните на Xiaomi и Redmi, които първи ще получат обновяване на фърмуера до MIUI 12.

Що се отнася до новия смартфон Xiaomi 10 Mi Youth Edition, изтеклата към днешен ден информация показва, че това ще бъде подобрена версия на Xiaomi Mi 10 Lite, който вече излезе в Европа заедно с флагманските мобилни телефони Mi 10 и Mi 10 Pro, които са за китайския пазар. Предполага се, че Xiaomi 10 Mi Youth Edition ще има четворна основна камера, като на Xiaomi Mi 10 Lite, но вместо свръхширокоъгълния 8 МР модул, ще има оптичен сензор с 50х оптично увеличение.

В останалото Xiaomi 10 Mi Youth Edition не би трябвало да се различава от европейския Xiaomi Mi 10 Lite. Това означава SoC Snapdragon 765G 5G и 6,57-инчов AMOLED дисплей с Full HD+ резолюция с капкообразен прорез в екрана за предната камера с резолюция 16 МР, както и 4160mAh батерия с 20 W бързо зареждане.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари