Xiaomi подготвя нов прозрачен смартфон

2
1111

Уеб сайтът Slashleaks публикува две снимки на нов смартфон на Xiaomi, който още не е анонсиран и би трябвало да замести миналогодишния модел Mi 8 Explorer Edition. Според тази информация, компанията отново ще представи на пазара прозрачна версия на флагманския смартфон, в който по същия начин ще се вижда красива, но фалшива печатна платка с компоненти.

Както и миналата година, компанията ще изкара на пазара смартфон с прозрачен заден панел, през който се вижда мнима печатна платка с процесор, чипове памет и други компоненти. Всъщност, това е просто модел на платка, в който единственият истински компонент е индуктивността за безжично зареждане.

Slashleaks допълва, че смартфонът на снимката може и да не е Mi 9 Explorer Edition, а специална версия на Xiaomi Mi 9. Това предложение се обосновава на изтеклата по-рано информация, че Mi 9 EE ще има основна камера с четири фотосензора, докато смартфонът на публикуваните сега снимки има само три оптични сензора.

Смартфонът Xiaomi Mi 9 с още няколко негови версии, включително Lite и описаната по-горе, ще бъдат представени на 20-ти февруари тази година на голямото изложение MWC в Барселона. Засега е известно, че тези смартфони ще имат безрамкови дисплеи и като минимум двойни основни камери с допълнителен ToF сензор. Интересно е, че точно в същия ден и Samsung възнамерява да покаже своите флагмански мобилни устройства от серията Galaxy S10.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
123Някой Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Някой
Някой

Доста подвеждащо заглавие.
В крайна сметка няма нищо прозрачно в този телефон!

123
123

Кое по- точно е прозрачното или аз съм тъп ?
Няма ли да престанете да пишете глупости?