Xiaomi подготвя смартфон с 16 GB оперативна памет

2
1937

Съвсем скоро компанията Xiaomi ще представи на пазара нов геймърски смартфон. Той ще се нарича Black Shark 3 и ще има максимално възможни топ-характеристики, с които ще се различава от другите геймърски мобилни телефони.

Според появилата се неофициална информация, Black Shark 3 ще поддържа новите мобилни мрежи от пето поколение. По този начин онлайн игрите ще могат да се играят с минимален лаг.

Освен това, Black Shark 3 ще бъде първият смартфон с 16 GB оперативна памет. Тази RAM ще е полезна за геймърите и ще окаже положително влияние на производителността в игрите. Не е изключено и другите производители на геймърски смартфони, като например Razer и ASUS съвсем скоро също да започнат да поставят по 16 GB оперативна памет в своите геймърски смартфони.

Засега не се знае кога точно Xiaomi ще анонсира и представи на пазара Black Shark 3. Но този смартфон вече получи MIIT сертификат, което означава, че е готов за масово производство и може съвсем скоро да бъде официално представен на широката публика.

Очевидно е, че смартфонът с поддръжката на 5G мрежите и с 16 GB оперативна памет няма как да е евтин. От друга страна тези характеристики са един запас за бъдеще и навярно този смартфон ще остане актуален в продължение на няколко години.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Bullyboy
Bullyboy

Не Samsung, оправи правописната грешка