Xiaomi показа смарт часовник със сензор за сърдечния ритъм и цена едва $15

7
4509

Xiaomi стартира интересен проект в своята платформа за потребителско инвестиране Youpin. В рамките на този проект суббрандът Haylou ще произвежда смарт часовник с рекордно ниска цена – едва $15. След приключване на кампанията, цената на устройството може малко да нарасне.

За $15 Xiaomi предлага смарт часовник със сертификат за водоустойчивост IP68, издръжлив на надрасквания дисплей и здрав корпус. Устройството е оборудвано с 1,34-инчов IPS дисплей, а захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 210 mAh, достатъчна за 14 дни непрекъсната автономна работа. Наличен е сензор за сърдечния ритъм с непрекъснато показване на данните.

Часовникът се свързва със смартфоните чрез приложението Haylou App и може да съобщава за позвъняванията и получените съобщения. Устройството може да извършва мониторинг на качеството на съня, напомня кога е необходимо раздвижване и разпознава 9 спортни режима – ходене, бягане, каране на велосипед, алпинизъм и дори йога.

Не е обявено кога точно ще започне продажбата на новия смарт часовник. Но производството ще започне съвсем скоро. Необходимата сума не само е събрана, но общият размер на потребителските инвестиции превишиха поисканата сума с 2000%.

Много хора забелязаха, че този смарт часовник много напомня и дори доста прилича на смарт часовника на един много известен бранд. Xiaomi сякаш иска да се подиграе на Apple Watch, като предложи на пазара нещо подобно, но при смешно ниска цена.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
6 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
don
don

реалната цена на apple watch и тя е около 15$.. просто прибират по 500$ от балъците.

Георги Георгиев
Георги Георгиев

Само да не стане като с Huawei☺️

Sasser
Sasser

По тази логика гуми DIPLOMAT и MICHELIN са еднакви като цена. Ама балъците си дават парите за MICHELIN.

Sasser
Sasser

Българина все още не може да проумее, че хубавото струва пари. Няма значение в коя сфера. Комунизма го няма вече.

Mtbewarra
Mtbewarra

Тогава не ревете за безплатно здравеопазване.

Dave
Dave

Sasser, така е. Добре че няма балъци които да купуват апълски неща които прегряват и са с хардуер от преди 5г и функции от преди 10…

Георги
Георги

Нищо не каза направо търкай тоя коментар.