Xiaomi предложи изключително изящно решение относно зарядните устройства за смартфони

16
14418

Наскоро съобщихме, че Xiaomi точно като Apple се отказва от поставянето на зарядно в комплекта на своите флагмански смартфони. Новият флагмански мобилен телефон Mi 11 бе представен вчера, а в самия край на презентацията китайската компания демонстрира своето виждане относно зарядните за смартфони, което тотално се различава от това на корпорацията от Купертино.

Xiaomi е загрижена както за своите потребители, така и за околната среда. Китайската компания дава възможност на всички свои клиенти да избират една от двете версии на представения флагман. Xiaomi предлага две версии на своя нов смартфон: без зарядно устройство в комплекта и със зарядно с мощност 55 W. Веднага да съобщим, че цената и на двата комплекта е абсолютно еднаква – 3999 юана или около $612 според днешния курс на американския долар.

По този начин потребителите сами могат да решат, дали да обърнат внимание на екологията и опазването на околната, ако им е останало зарядно от някой предишен смартфон, или да си изберат комплекта със зарядно устройство. По този начин Xiaomi предложи едно много достойно решение, с което едновременно обръща внимание както на своите фенове, така и на околната среда.

Да напомним, че Apple не предлага нищо подобно, но сега навярно ще се замисли.

 

5 6 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
16 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари