Xiaomi представи портативен стерилизатор за смартфони

2
1804

Във връзка с бързото разпространяване на новия коронавирус компанията Xiaomi представи в сайта за потребителско инвестиране Youpin ново и много актуално устройство – портативният стерилизатор EUE Phone, който идеално дезинфектира смартфоните. С негова помощ може да се изчистят както повърхностите на смартфон, така и на други неголеми портативни устройства.

Дезинфекцията се осъществява чрез ултравиолетови лъчи. За да бъде мобилното устройство обработено, достатъчно е то да бъде поставено в малката чантичка, да се дръпне нейния цип и да се включи захранването. Само след 30 секунди мобилният телефон ще бъде идеално дезинфектиран.

Производителят подчертава, че ефективността на тази дезинфекция е 99,99%. Нещо повече, ултравиолетовото излъчване убива не само вирусите, но и бактериите. С едно зареждане на това устройство е възможно да се осъществят до 80 цикъла на дезинфекция. Времето за зареждане на EUE Phone е три часа.

Устройството EUE Phone е разработено по такъв начин, че в него могат да бъдат поставяни и дезинфекцирани мобилните телефони на всички производители, включително HUAWEI, HONOR, Samsung, iPhone, OPPO и други брандове. Цената на устройството EUE Phone е $69,53. Предварителни поръчки за закупуването на EUE Phone могат да бъдат направени в Banggood, Gearbest и други популярни интернет магазини.

Забележка: цената на EUE Phone е $69,53 при направена предварителна поръчка. В магазините устройството ще струва $90.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари