Xiaomi: Представянето на Black Shark 2 Pro ще е на 30 юли. Ето какво знаем за устройството.

1
1697

Black Shark е серия на Xiaomi, която предлага наистина мощни устройства, в които има и гейминг функционалности. Тази година бе представен телефонът Black Shark 2, но компанията вече се подготвя за премиерата на следващото устройство от серията.

В социалната мрежа Weibo бе обявено, че Xiaomi Black Shark 2 Pro идва много скоро. На прикаченото изображение е посочена датата 30 юли, на която ще бъдат разкрити подробности.

На Black Shark акаунта в Weibo беше споделена новината за обявяването на Snapdragon 855 Plus. Това е добра подсказка, че можем да го очакваме в новото устройство.

Така ASUS ROG Phone 2 няма да е единственото устройство с новия процесор, което очакваме в идните седмици. Компанията Realme също спомена 855+ в социалните мрежи, така че очакваме новини и от нея.

Не се знае дали ще видим подробности от производителя преди 30-ти юни, но можем да сме сигурни, че идва нещо голямо.

По отношение на оперативната памет, в GeekBench бяха качени нови тестове на неназовани устройства Black Shark (DLT-A0). Може да ги разгледате тук, но това което се вижда, че е направен тест на устройства с 8GB и 12GB RAM.

Да разгледаме и какви бяха характеристиките на предшественика му. Там имаше батерия с капацитет от 4000mAh, 8 или 12GB RAM, 27-ватово бързо зареждане, Shark Key за влизане в гейминг зоната на устройството, 6.39-инчов OLED екран с вграден сензор за отпечатъци.

Телефонът реално предложи добра производителност и добър живот на батерията. Софтуерът му е направен добре. Имаше критики по отношение липсата на 3.5-милиметров жак, фиксираното място за съхранение и ограничената LTE поддръжка. Очакваме от Xiaomi да са си взели поука.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
RMM
RMM

30 юни коя година? Че тази вече мина…..????