Xiaomi представи своята нова онлайн услуга Super VIP, с помощта на която потребителите получават достъп до фирмения електронен облак, до голяма колекция от книги и функция за цялостно изключване на рекламите.

Новата услуга е аналогична на предлаганото от другите компании, и за нейното ползване е необходимо да се плаща месечен абонамент.

Платеният достъп до Super VIP струва $1,5 месечно или $13,5 годишно. Абонаментът се прави за всяко конкретно устройство отделно и за нейното използване на два смартфона е необходимо да се плати два пъти. Един от плюсовете на Super VIP е цялостната липса на реклами, които са често срещани в китайските услуги от подобен род.

При месечния абонамент, потребителите със смартфони на Xiaomi получават 22 специални тапета всеки месец, 5 GB пространство в облачното хранилище и безплатен достъп до определени 1000 книги. А ако бъде платено за една година, потребителят получава 37 уникални изображения за десктопа , 10 GB дисково пространство и 1200 книги по избор.

Засега, да се абонират за месечен достъп до Super VIP на Xiaomi могат 10 000 души дневно, а за годишен абонамент – по 1000 души дневно. От следващата година новото облачно хранилище на Xiaomi ще стане достъпно за всички китайски потребители.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари